Gabber

search this site the web
search engine by freefind

FreeFind
In 2002 verkochten wij, na 5 jaar, onze Nadine 24. Samen met haar verlegden we onze horizon en maakten plannen die groter waren dan de 24 voet die ze was. Na een tijd zoeken vonden we het schip voor onze dromen. Het is een Breewijd 31 met ruime zeilervaring. De uitrusting is toegesneden op ons gebruik van de Breewijd 31 als toerzeilschip. We houden van lange dagen maken op open water; IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee. Door ieder jaar verdere meerdaagse zeetochten te maken hebben we ons vaargebied uitgebreid. Toen de vier weken vakantie te kort werden hebben we het werkend bestaan verruild voor een zeilend bestaan.

Sinds juli 2010 zijn we begonnen aan ons zeilend bestaan. Onder Laatste nieuws zijn onze reisverslagen te lezen. Regelmatig zullen we foto's uplaoden op onze Google-albums omgeving. Al zeilend bezochten we de kusten van: Spanje-Portugal , Canarische eilanden, Marocco, Senegal-Gambia, Cape verde (Kaapverdie), Frans guyana en Suriname, Trinidad en Tobago, Oost Cariebe (Grenada-Dominica), Curacao en Bonaire .

Na jaren van rondzwerven zijn we toe aan nieuwe uitdagingen. Onze Breewijd 31 hebben we in 2019 verkocht. Deze homepage laten we online omdat we zien dat hij regelmatig gebruikt wordt door zeilers die op zoek zijn naar specifieke informatie. We continueren in de zomermaanden ons leven of-grid door veel te verblijven in ons tuinhuis met moestuin. In de wintermaanden gaan we weer zeilen.

Algemene informatie over de Breewijd31 is te vinden onder Breewijd 31, de geschiedenis van de Gabber staat onder Historie. De uitrusting wordt beschreven onder Uitrusting in combinatie met vele foto's. De keukengeheimen worden prijsgegeven onder Combuis. Reisverslagen zijn te vinden onder Tochten. Tips voor de liefhebber zijn te vinden onder Doe het zelf.
Actuele weersinformatie voor een Atlantische Oversteek is te vinden door hier te klikken:Weatherfax Atlantic Crossing.

Inmiddels varen we weer verder in
onze Dufour 38 classic.