Nadine
Op 13 november 2002 verkochten wij, na 5 jaar, onze Nadine 24. Samen met haar verlegden we onze horizon en maakten plannen die groter waren dan de 24 voet die ze was. Van de trips die we maakten kunt u de verslagen en kengetallen lezen onder "tochten".

Na een zomer en winter zoeken hebben we het schip voor onze dromen gevonden. Het is een Breewijd 31 met ruime zeilervaring. Onze wensen waren: kotter tuig, staal, 31-36 voet, flush dek, vaste buiskap, stabiele zeiler. En dat is het allemaal geworden en nog veel meer moois natuurlijk. De eerste foto's zijn te zien onder Breewijd 31. Tussen 2003 en 2019 zeilden we met de Breewijd 31. Inmiddels hebben we weer een nieuwe boot, een Dufour 38 Classic.

Op deze site is informatie te vinden over de duitse kajuitzeiler "Nadine 24". De boot is ontworpen door Hans Hess en gebouwd in 1982. De Duitse Marine is de voornaamste afnemer geweest van dit type. Nog altijd zijn er 10 in dienst als opleidingsschip bij de Duitse marine "Marineschule - Mürwik".Inmiddels varen we weer verder in
onze Dufour 38 classic.